Gediplomeerd Acupuncturist & Tuina therapeut
Welkom op de website Acupunctuur Elly Zeelenberg | 06-12795526
Tuina therapie

TuiNa (spreek uit twiena) Massage is naast acupunctuur één van de therapieën van de Traditioneel Chinese Geneeskunde (T.C.M.) en wordt als volwaardige therapie al duizenden jaren toegepast. Net als bij acupunctuur is het uitgangspunt steeds een goede diagnose volgens de regels van de T.C.M.
TuiNa therapie is zeer effectief voor preventie en voor op genezing gerichte behandeling. Door de yinne en yange aspecten van de lichaamsenergie in balans te brengen en de circulatie van de lichaamsenergie en bloed te bevorderen kunnen vele ziektes worden genezen.

In haar praktijk past Elly regelmatig Tuina toe als onderdeel van de behandeling maar TuiNa kan ook als een op zichzelf staande therapie worden toegepast.